Termeni Și Condiții

Inainte de a vizita/achizitiona produse de pe site-ul nostru, te invitam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale magazinului online harta-razuibila.ro.

ALEMA PREMIUM este inregistrat ca SRL in Romania, si are datele: CUI 43520643, Numar Registru J40/104/2021, adresa: Bulevardul Decebal nr1 Apt.36 Bl H2 Sc 2 Et 1, Bucuresti, RO

Accesul/vizitarea acestui site se face cu acceptarea prealabila a Termenilor si conditiilor de utilizare, care reprezinta intreaga intelegere ( acord) dintre parti.

ALEMA PREMIUM SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.harta-razuibila.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul acestui site fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, pentru a fi la curent cu termenii si conditiile curente, va rugam sa vizitati in mod periodic aceasta sectiune. ALEMA PREMIUM SRL se obliga sa respecte termenii si conditiile prezente, precum si toate afirmatiile facute catre utilizatori si clienti.

PRIN EFECTUAREA UNEI COMEZI ONLINE, PRIN EMAIL SAU PRIN TELEFON, VA EXPRIMATI ACORDUL CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Termenii si conditiile include toate textele de pe siteul harta-razuibila.ro cu referire la garantii, proprietati de produs, dreptul de retur, comunicare, confidentialitate, securitatea datelor si altele.

1.Produsele si serviciile harta-razuibila.ro

Preturile pot fi actualizate fara notificare prealabila . Intotdeauna pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii pe site-ul harta-razuibila.ro.

ALEMA PREMIUM SRL isi rezerva, discretionar, dreptul de a acorda reduceri din pretul de vanzare al produselor pe baza codurilor de reduceri, prin sistemul propriu de acordare a voucherelor de discount sau prin sisteme ale tertilor parteneri.

Disponibilitatea produselor

Produsele comercializate prin intermediul harta-razuibila.ro, sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.

In cazul in care un produs nu se mai regaseste in oferta curenta a harta-razuibila.ro, ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda.

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita, conform detaliilor referitoare la retur de pe site-ul nostrum, returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursare a contravalorii, dupa caz.

Pentru produsele livrate gresit, harta-razuibila.ro va suporta costul transportului.

Detaliile privind datele de livrare de pe site-ul magazinului nostru sunt cu titlu de reper, , perioada efectiva de livrare putand sa varieze de la 1 zi pana la 21 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea pes toc a produsului respectiv.

Comanda dumneavoastra

Comenzile se pot plasa direct pe site-ul harta-razuibila.ro, prin email la adresa info@harta-razuibila.ro sau telephonic, la numarul 0724.200.200.

Comanda prin Shopping Rapid

Nu este necesara autentificarea sau crearea unui cont pentru a plasa o comanda. Orice utilizator poate face acest lucru fara vreo restrictie, prin adaugarea produselor dorite in cos, completarea si trimiterea datelor de livrare si facturare din formularul de comanda.

Comanda prin logare in Contul de client

Contul de client care poate fi creat de vizitatori este utilizat pentru a retine datele acestora, astfel incat la o alta comanda sa nu trebuiasca sa completeze din nou in intregime formularul de comanda, ci numai rubricile al caror continut difera.

Plata

Puteti plati pentru produsele achizitionate in oricare din modalitatile urmatoare:

1. prin ramburs, la livrare – platiti doar in momentul predarii comenzii, la curier in cazul comenzilor expediate prin curier rapid In cazul comenzilor prin curier.

2. online cu cardul – comenzile plasate pe site-ul harta-razuibila.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre Mobilpay in numele harta-razuibila.ro, fara comisioane aditionale pentru clienti.

Puteti achita, de asemenea, contravaloarea produselor comandate, in avans, prin prin mandat postal sau ordin de plata. Dupa efectuare, veti trimite dovada platii la adresa de e-mail info@harta-razuibila.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi facuta numai dupa confirmarea platii integrale in contul SC ALEMA PREMIUM SRL.

Ne rezervam dreptul ca in anumite cazuri sa solicitam plata in avans.

Valoarea maxima a obligatiilor harta-razuibila.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de harta-razuibila.ro de la clientul respectiv

Detalii despre livrarea si returnarea produselor

Se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier.

Termenul de livrare este cuprins intre 1-2 zile lucratoare.

Livrarile facute prin curierat rapid sunt valabile in orice localitate din Romania in care se afla sediile Fan Courier Romania.

harta-razuibila.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea telefonica a clientilor.

Orice problema legata de produsul achizitionat va fi adresata telefonic de catre dumneavoastra. Puteti suna, de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 18.00, la numarul de telefon 0724.200.200 si veti discuta cu unul dintre operatorii nostril sau puteti trimite un e-mail la adresa info@harta-razuibila.ro. Problema dumneavostra va fi solutionata in cel mai scurt timp.

Conform prevederilor O.U.G 34/2014, consumatorul are dreptul sa returneze orice produs fara invocarea vreunui motiv in termen de 14 zile calendaristice din momentul receptionarii acestora.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Ne rezervam dreptul de a putea refuza primirea produselor in cazul in care acestea au fost returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea lor (ex: deteriorate, purtate, rupte, cu obiecte lipsa etc). Returnarea contravalorii se va face intr-un cont bancar la alegerea dumneavoastra, in maxim 14 zile de la primirea produsului si procesarea returului.
Pentru aceasta, va rugam sa specificati in cadrul e-mail-ului contul IBAN si numele persoanei catre care sa va face transferul.

Harta-razuibila.ro va suporta plata expeditiei pentru retur in urmatoarele situatii: ati primit alt produs decat cel comandat, alta culoare decat cea comandata, produsul comandat prezinta defecte de fabricatie,are alta masura scrisa pe ambalaj decat cea comandata sau produsul este deteriorat. Dumneavoastra veti suporta plata expeditiei pentru retur in orice alta situatie care nu se regaseste in enumerarea anterioara.

LIVRAREA GRATUITA – Conditii pentru campaniile de livrare gratuita

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare peste 200 lei si se face prin curierat rapid Fan Courier. Transportul durează aproximativ 1-2 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii, sau perioada indicata in cazul produselor cu alt termen de livrare. In momentul expedierii veti primi un SMS pe telefonul mobil cu nota de transport(AWB) a coletului pentru a putea urmari starea coletului dumneavoastra. Livrarea se va face la adresa de destinaţie specificata de dumneavoastra in comanda.

In cazul in care adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire, livrarea se va face prin Posta Romana, prin Serviciul de coletărie pentru orice localitate din Romania, durata transportului fiind de 3-5 zile lucratoare din momentul expedierii.

Protectia Datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată SC ALEMA PREMIUM SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopul declarant al acestui site, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Informatiile furnizate de dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre operator şi sunt comunicate numai tertilor parteneri cu care SC ALEMA PREMIUM SRL colaboreaza in desfasurarea activitatilor comerciale. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Refuzul dumneavoastra de a furniza informatiile determina anularea comenzilor cu date partiale sau incomplete.

Sunteti responsabil pentru toate activitatile asociate cu accesarea contului si parolei dumneavoastra personale. harta-razuibila.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei dumneavoastra privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei dumneavoastra.

Pentru o mai buna intelegere a acestor prevederi va invitam sa consultati si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Site-ul nostru utilizeaza masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.